Nis

28 Nisan tarihinde yapılacak olan EKPSS'ye katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Emeklerinizin karşılığını aldığınız bir sınav olmasını temenni ederiz.Allah zihin açıklığı versin.

Özel Sporcular Federasyonu Atletizm İl müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden

Çağlayan Çiçek  erkekler 100 metre koşusu ve gülle atma yarışlarında 1.

Sıla Dalkavrıyan 100 metre koşusu ve gülle atma yarışlarında 1. oldular. Emeği geçen bütün öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz

Nis

9/A, 9/B ve 9/C Sınıfı öğrencileriyle Kütüphane Haftası kapsamında Anadolu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi 'ne gezi düzenlendi. Çalışma yerleri, Açık Sistem Kitap Rafları, Ödünç Verme Bölümü, Çalışma Odaları, Mikroform Odası gezildi. Kitap Temizleme Makinesi tanıtıldı. Okulumuz öğrencilerine görevliler tarafından kitap temizleme aletinin kullanımı gösterildi. İlgisinden ve emeğinden dolayı değerli kütüphane çalışanlarına ve Danışan Kütüphaneci Halime ATIL' a çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Serdar Balcıoğlu tarafından öğrencilerimize çekingenlik, atılganlık ve saldırganlık davranışlarının ne olduğunu öğrenme ile ilgili etkinlikler yapıldı.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Serdar BALCIOĞLU tarafından öğrencilerimize 'Duygularımızı Tanıma ve Fark Etme' etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Borsa İstanbul Fen Lisesi'nde okulumuz öğretmenleri tarafından farkındalık semineri yapıldı. Öğrencilerle birlikte el baskısı yapıldı.

BAKSAN Mesleki Eğitim Merkezi okul koridorlarına otizm spektrum bozukluğu hakkında "Farkındalık Köşesi" oluşturuldu. Farkındalık Köşesi' ne otizm ile ilgili bilgilendirici metinler asıldı. Borsa İstanbul Fen Lisesi'nde yapılan el baskısı etkinliğinin materyali Farkındalık Köşesi'ne asılarak sergilendi. Okulumuz öğrencileri 2 Nisan Otizm farkındalık günü kapsamında kurabiye yaptılar.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü; +1 farkla farklılıklar değerlidir.

Dünyayı özel, yaşamı güzel kılan farklılıklarımızdır.

Mrt

İstiklal Marşımızın 103. yıl dönümünde milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın".

Mehmet Akif Ersoy.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlu olsun.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışman öğretmeni Serdar Balcıoğlu tarafından 11. ve 12. sınıf velilerine yönelik EKPSS YKS başvuru süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Şbt

Dmo Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenlerimizle 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem okul kurul toplantımızı yaptık. Yeni dönemin hayırlı olması dileğiyle tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir dönem temenni ediyoruz.

Ock

Değerli öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz

Ock

Değerli Müdür Yardımcımız Muhammed Emin KIZILKAYA, Değerli öğretmenlerimiz Halime YAMAN ÖZÇETİN ve Ebru ÇAĞLAYAN tayin dolayısı ile okulumuzdaki görev sürelerini tamamlamışlardır. DMO ailesi olarak okulumuza katkıları ve özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür eder, yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını dileriz.🌷